De Zorgverleners

Wij zoeken een zorgverlener die passend is bij uw zorgvraag. Daarbij kijken wij niet alleen naar de ervaring van de zorgverlener, maar houden ook rekening met uw karakter, interesses en dagelijkse activiteiten. Wij selecteren op basis hiervan in ieder geval één, maar soms ook meerdere voor u geschikte kandidaten. Vervolgens kiest u zelf, aan de hand van het cv en een telefonisch kennismakingsgesprek, of u een goede klik heeft.

Ervaring

Wij werken met zeer zorgzame zorgverleners uit diverse landen. De meeste van hen hebben al veel professionele ervaring binnen de ouderenzorg. Wij kiezen voor plezierige, verantwoordelijke, hardwerkende en toegewijde mensen.

Taal & communicatie

De zorgverleners spreken Engels, Duits, Spaans, Portugees, Turks en soms Nederlands of een andere vreemde taal. U geeft aan welke taal uw voorkeur heeft. Ons streven is om zo veel mogelijk zorgverleners een cursus Nederlands te laten volgen en een certificaat te laten behalen.

Omdat u elkaar een langere periode ziet raakt u goed op elkaar ingespeeld. Communicatie is nooit een probleem gebleken; de persoonlijke klik is het belangrijkste. 

 

Training dementie

Onze zorgverleners volgen de training ‘Omgaan me dementie, vergeetachtigheid, of …’. Deze training is speciaal voor Ouderenzorg in Huis gemaakt door Stichting Geriant. Geriant biedt zowel hulp aan mensen met dementie, als aan hun naasten. De training wordt afgesloten met een toets. De training wordt aangeboden in verschillende talen, waardoor alle zorgverleners de training inhoudelijk goed kunnen volgen.

Zorg voor dag en nacht

Omdat de zorgverlener inwonend is heeft u dag en nacht iemand in huis, een veilig idee! Zo kan de juiste zorg worden geleverd op het juiste moment. De zorgverleners werken 40 uur per week, verdeeld over de verschillende dagen. Zij blijven tussen de 6 weken en 3 maanden bij u thuis. Na deze periode wordt de zorg overgedragen aan de volgende zorgverlener. De vrije tijd wordt in overleg met u bepaald, maar is minimaal één dag per week (of twee dagdelen) en op de overige dagen twee uur per dag. 

Handig om te weten

Natuurlijk heeft de zorgverlener ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering, dat is geregeld. 

De zorgverlener ontvangt van ons een ‘Welkom in Nederland’ pakket. Met dit document, inclusief een aantal links naar video’s en websites, willen we hen helpen bij de start in Nederland.

Tot slot: voor aankomst van de zorgverlener sturen wij u handige tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden op de komst.