Verzorgd thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener. En dat volledig vergoed!

Professionele 24-uurs inwonende ouderenzorg in Amsterdam

Heeft u 24-uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, bejaardenhuis of zorginstelling? Wilt u het liefst zelfstandig thuis blijven wonen maar heeft u hier hulp bij nodig? Dat kan met de diensten van Ouderenzorg in Huis. Wij werken ook in Amsterdam, Weesp, Amstelveen, Hoofddorp en Zwanenburg.

Het alternatief voor een verpleeghuis

Met de rolstoel door het Amsterdamse Bos of een kopje koffie op het Rembrantsplein? De toegeweide 24-uurs zorgverleners van Ouderenzorg zorgen ervoor dat ouderen in Amsterdam dit kunnen blijven doen. Met de inwonende zorgverleners van Ouderenzorg in huis krijgt u 24 uurs thuiszorg in Amsterdam, maar ook in o.a. Weesp, Amstelveen, Hoofddorp en Zwanenburg.

meer weten over hoe het werkt

Met goede inwonende thuiszorg kan het ook anders

Ouderenzorg in Huis biedt al vier jaar een alternatief: 24-uurs zorg! U kunt gewoon thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener, die dag en nacht op u let en ervoor zorgt dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. In uw eigen vertrouwde huis. En bijna altijd volledig betaald vanuit uw PGB! Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder!

Meer over financiering uit het PGB