Verzorgd thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener. En dat volledig vergoed!

Professionele 24-uurs inwonende ouderenzorg in Den Haag

Heeft u 24-uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, bejaardenhuis of zorginstelling? Wilt u het liefst zelfstandig thuis blijven wonen maar heeft u hier hulp bij nodig? Dat kan met de diensten van Ouderenzorg in Huis. Wij werken ook in Den Haag, Zoetermeer, Delft en Naaldwijk.

Het alternatief voor een verpleeghuis

Wandelen met de rolstoel over de Lange Voorhout of een kopje koffie drinken op Het Plein? De toegeweide 24-uurs zorgverleners van Ouderenzorg zorgen ervoor dat ouderen in Den Haag dit kunnen blijven doen. Met de inwonende zorgverleners van Ouderenzorg in huis krijgt u 24 uurs thuiszorg in Den Haag, maar ook in o.a. Zoetermeer, Delft en Naaldwijk.

meer weten over hoe het werkt

Met goede inwonende thuiszorg kan het ook anders

Ouderenzorg in Huis biedt al vier jaar een alternatief: 24-uurs zorg! U kunt gewoon thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener, die dag en nacht op u let en ervoor zorgt dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. In uw eigen vertrouwde huis. En bijna altijd volledig betaald vanuit uw PGB! Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder!

Meer over financiering uit het PGB