Verzorgd thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener. En dat volledig vergoed!

Professionele 24-uurs inwonende ouderenzorg in Leiden

Heeft u 24-uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, bejaardenhuis of zorginstelling? Wilt u het liefst zelfstandig thuis blijven wonen maar heeft u hier hulp bij nodig? Dat kan met de diensten van Ouderenzorg in Huis. Wij werken ook in Leiden, Noordwijk, Katwijk aan Zee en Wassenaar.

Het alternatief voor een verpleeghuis

Inkopen doen op de Leidse Markt en daarna genieten van een kopje koffie op het terras? De toegeweide 24-uurs zorgverleners van Ouderenzorg zorgen ervoor dat ouderen in Leiden dit kunnen blijven doen. Met de inwonende zorgverleners van Ouderenzorg in huis krijgt u 24 uurs thuiszorg in Leiden, maar ook in o.a. Noordwijk, Katwijk aan Zee en Wassenaar.

meer weten over hoe het werkt

Met goede inwonende thuiszorg kan het ook anders

Ouderenzorg in Huis biedt al vier jaar een alternatief: 24-uurs zorg! U kunt gewoon thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener, die dag en nacht op u let en ervoor zorgt dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. In uw eigen vertrouwde huis. En bijna altijd volledig betaald vanuit uw PGB! Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder!

Meer over financiering uit het PGB