Verzorgd thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener. En dat volledig vergoed!

Professionele 24-uurs inwonende ouderenzorg in Lelystad

Heeft u 24-uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, bejaardenhuis of zorginstelling? Wilt u het liefst zelfstandig thuis blijven wonen maar heeft u hier hulp bij nodig? Dat kan met de diensten van Ouderenzorg in Huis. Wij werken ook in Lelystad, Almere, Dronten en Biddinghuizen.

Het alternatief voor een verpleeghuis

Een kopje koffie drinken op een terras in het centrum, of een stukje wandelen met de rolstoel door een park? De toegeweide 24-uurs zorgverleners van Ouderenzorg zorgen ervoor dat ouderen in Lelystad dit kunnen blijven doen. Met de inwonende zorgverleners van Ouderenzorg in huis krijgt u 24 uurs thuiszorg in Lelystad, maar ook in o.a. Almere, Dronten en Biddinghuizen.

meer weten over hoe het werkt

Met goede inwonende thuiszorg kan het ook anders

Ouderenzorg in Huis biedt al vier jaar een alternatief: 24-uurs zorg! U kunt gewoon thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener, die dag en nacht op u let en ervoor zorgt dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. In uw eigen vertrouwde huis. En bijna altijd volledig betaald vanuit uw PGB! Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder!

Meer over financiering uit het PGB