Verzorgd thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener. En dat volledig vergoed!

Professionele 24-uurs inwonende ouderenzorg in Heerhugowaard

Heeft u 24-uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verzorgingshuis, verpleeghuis, bejaardenhuis of zorginstelling? Wilt u het liefst zelfstandig thuis blijven wonen maar heeft u hier hulp bij nodig? Dat kan met de diensten van Ouderenzorg in Huis. Wij werken ook in Heerhugowaard, Noord- en Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Obdam, Broek op Langedijk en Ursem.

Het alternatief voor een verpleeghuis

Een bezoekje aan de Broekerveiling of inkopen doen in Middenwaard? De toegeweide 24-uurs zorgverleners van Ouderenzorg zorgen ervoor dat ouderen in Heerhugowaard dit kunnen blijven doen. Met de inwonende zorgverleners van Ouderenzorg in huis krijgt u 24 uurs thuiszorg in Heerhugowaard, maar ook in o.a. Noord- en Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Obdam, Broek op Langedijk en Ursem.

meer weten over hoe het werkt

Met goede inwonende thuiszorg kan het ook anders

Ouderenzorg in Huis biedt al vier jaar een alternatief: 24-uurs zorg! U kunt gewoon thuis blijven wonen met een inwonende zorgverlener, die dag en nacht op u let en ervoor zorgt dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. In uw eigen vertrouwde huis. En bijna altijd volledig betaald vanuit uw PGB! Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder!

Meer over financiering uit het PGB