Over ons

Het verhaal van mijn vader

Persoonlijke noot van de oprichter: Mirjam Duivenvoorden

Toen mijn vader een hersenbloeding kreeg en in een rolstoel belandde, was het duidelijk dat hij zorg nodig had. Thuiszorg alleen zou niet genoeg zijn, mantelzorg konden ik en mijn zussen niet bieden, want we hebben allemaal een druk bestaan. Een verpleeghuis leek de logische stap. Maar van dat idee werden wij niet gelukkig. Er moest een andere manier zijn.

Ik heb gezocht en gevonden. Mijn vader woont al een paar jaar gewoon weer thuis en heeft vrijwel permanente zorg van toegewijde en vriendelijke dames uit Polen en Litouwen. Schaken op zijn vaste dinsdagavond op de schaakclub, een terrasje pakken in het dorp, visite ontvangen, kerst en verjaardagen thuis en bij de kinderen vieren, bijna alsof er niets gebeurd is.

Ons doel

Het verhaal van mijn vader heeft mij enorm gemotiveerd. Deze vorm van zorg en ook het feit dat deze voor iedereen financieel toegankelijk is, is bij de meeste mensen nog onbekend. Hier zie ik een taak voor mij weggelegd.

Bij Ouderenzorg in Huis luisteren we met aandacht naar uw wensen en samen vinden we een zorgverlener die bij u past. Zodat ook u, ondanks de ongemakken van het oud worden, met plezier in het leven kan blijven staan. Net zoals mijn vader.

Het team

Familiebedrijf

Sinds 2020 heeft ook Tom zich aangesloten bij dit familiebedrijf. Als zoon van Mirjam heeft hij persoonlijk ervaren hoe zijn opa weer helemaal opleefde door de zorg van Ouderenzorg in Huis. Hij besloot een bijdrage te willen leveren aan het geluk van Nederlandse ouderen in een vergelijkbare situatie.

Door zijn achtergrond in de gastvrijheids- & toerisme industrie is hij gedreven om de klanttevredenheid van de cliënt van Ouderenzorg in Huis te optimaliseren. Daarbij gebruikt hij zijn ervaring als ondernemer om het bedrijf up-to-date te houden.

Partners