Over ons

Het verhaal van mijn vader

Persoonlijke noot van de oprichter: Mirjam Duivenvoorden

Toen mijn vader een hersenbloeding kreeg en in een rolstoel belandde, was het duidelijk dat hij zorg nodig had. Thuiszorg alleen zou niet genoeg zijn, mantelzorg konden ik en mijn zussen niet bieden, want we hebben allemaal een druk bestaan. Een verpleeghuis leek de logische stap. Maar van dat idee werden wij niet gelukkig. Er moest een andere manier zijn.

Ik heb gezocht en gevonden. Mijn vader woont al een paar jaar gewoon weer thuis en heeft vrijwel permanente zorg van toegewijde en vriendelijke dames uit Polen en Litouwen. Schaken op zijn vaste dinsdagavond op de schaakclub, een terrasje pakken in het dorp, visite ontvangen, kerst en verjaardagen thuis en bij de kinderen vieren, bijna alsof er niets gebeurd is.

Ons doel

Het verhaal van mijn vader heeft mij enorm gemotiveerd. Deze vorm van zorg en ook het feit dat deze voor iedereen financieel toegankelijk is, is bij de meeste mensen nog onbekend. Hier zie ik een taak voor mij weggelegd.

Bij Ouderenzorg in Huis luisteren we met aandacht naar uw wensen en samen vinden we een zorgverlener die bij u past. Zodat ook u, ondanks de ongemakken van het oud worden, met plezier in het leven kan blijven staan. Net zoals mijn vader.

Barbera Muller

In mijn werk hou ik graag een open blik en heb ik een luisterend oor. Ik besef me telkens weer: Iedereen wil graag gehoord en gezien worden.

Door vragen te stellen en te luisteren, kom ik erachter wat belangrijk is voor de cliënt. Het verhelderen van zaken die eerst niet duidelijk waren, is iets wat ik goed kan. Die kwaliteit zet ik graag in bij “Ouderenzorg in Huis” om te zorgen voor de juiste stappen richting passende zorg.

Dit is dankbaar werk. Fantastisch dat deze zorgoptie er is en dat mensen een keuze hebben om thuis te blijven wonen!

Kom je ons team versterken?

Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben jij een HBO-professional, ondernemend en creatief? En wil jij als relatie manager werken bij een bedrijf met een innovatief zorgconcept, lees dan hier verder.

Voor ons vertrouwde organisaties