Over ons

Het verhaal van mijn vader

Persoonlijke noot van de oprichter: Mirjam Duivenvoorden

Toen mijn vader een hersenbloeding kreeg en in een rolstoel belandde, was het duidelijk dat hij zorg nodig had. Thuiszorg alleen zou niet genoeg zijn, mantelzorg konden ik en mijn zussen niet bieden, want we hebben allemaal een druk bestaan. Een verpleeghuis leek de logische stap. Maar van dat idee werden wij niet gelukkig. Er moest een andere manier zijn.

Ik heb gezocht en gevonden. Mijn vader woont al een paar jaar gewoon weer thuis en heeft vrijwel permanente zorg van toegewijde en vriendelijke dames uit Polen en Litouwen. Schaken op zijn vaste dinsdagavond op de schaakclub, een terrasje pakken in het dorp, visite ontvangen, kerst en verjaardagen thuis en bij de kinderen vieren, bijna alsof er niets gebeurd is.

Ons doel

Het verhaal van mijn vader heeft mij enorm gemotiveerd. Deze vorm van zorg en ook het feit dat deze voor iedereen financieel toegankelijk is, is bij de meeste mensen nog onbekend. Hier zie ik een taak voor mij weggelegd.

Bij Ouderenzorg in Huis luisteren we met aandacht naar uw wensen en samen vinden we een zorgverlener die bij u past. Zodat ook u, ondanks de ongemakken van het oud worden, met plezier in het leven kan blijven staan. Net zoals mijn vader.

Ruben Strijbis

Even voorstellen: mijn naam is Ruben Strijbis, ik ben 26 jaar oud en werk sinds medio 2021 met veel plezier voor Ouderenzorg in Huis. Ik kom oorspronkelijk uit de hotelbranche nadat ik mijn Hotelschool heb afgerond. Gastvrijheid en dienstverlening zijn mij dus met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in allerlei administratieve functies. Daarbij staan zorgvuldigheid, integriteit en betrouwbaarheid altijd heel hoog in het vaandel.

Bij Ouderenzorg in Huis krijg ik veel voldoening uit mijn werk, bijvoorbeeld als ik op bezoek ga bij een oudere waar een verzorgende in huis is en ik zie hoe fijn ze het samen hebben. Iedere situatie is uniek en daarom probeer ik goed te luisteren en samen met u tot een goede oplossing te komen bij elke uitdaging die we tegenkomen.

Kom je ons team versterken?

Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben jij een HBO-professional, ondernemend en creatief? En wil jij als relatie manager werken bij een bedrijf met een innovatief zorgconcept, lees dan hier verder.

Voor ons vertrouwde organisaties