Andere betrokkenen

 

Bij ons staat uw welzijn centraal, en daarom werken we nauw samen met diverse zorgprofessionals om de best mogelijke zorg te bieden. Samen met casemanagers bepalen we welke vorm van zorg het beste bij uw behoeften past. Daarnaast kan een onafhankelijke cliëntondersteuner u helpen met het opzetten van een Persoonsgebonden Budget (PGB) en andere vragen beantwoorden.

We onderhouden ook veelvuldig contact met revalidatiecentra en mantelzorgmakelaars om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Onze uitgebreide samenwerking met deze betrokkenen stelt ons in staat om een holistische benadering te hanteren, waardoor u kunt rekenen op een zorgvuldige en complete zorgervaring.

 

24-uurs zorg

Hoe bevalt het

In deze video vertelt een van onze cliënten hoe het is om een zorg au-pair in huis te hebben. Neem een kijkje in het leven van deze mensen en ontdek hun bijzondere ervaringen.

 

“Die enorme breuk op je privacy valt mee, als je ziet wat je ervoor terugkrijgt.”

Casemanager dementie

24-uurs zorg

In deze video legt een casemanager uit hoe 24-uurs zorg kan bijdragen aan meer rust en zekerheid voor cliënten. Bekijk hoe 24-uurs zorg kan helpen om het dagelijks leven van cliënten en hun families te ondersteunen.

“Voor mensen die meer zorg nodig hebben, maar nog niet de stap naar een verpleeghuis willen maken, is 24-uurs thuiszorg een goede oplossing.”