Zofia zorgt goed voor mijn vader

Astrid, Bergen. De Poolse Zofia heeft de afgelopen drie weken voor mijn vader gezorgd. Zofia is al een paar keer in Nederland geweest en is heel leergierig. Zij doet goed haar best om Nederlands te leren en pikt de taal snel op.

Zij houdt van babbelen en is heel belangstellend naar mijn vader. Als snel kon ze veel over zijn leven vertellen, omdat ze hem hier zelf naar had gevraagd. Zofia is een vlotte en positief ingestelde vrouw en heeft een opgeruimd karakter. Ze zorgt goed voor mijn vader. Zij stimuleert hem veel om in beweging te zijn en er op uit te trekken. Ook vindt ze het leuk om nieuwe dingen te zien en te ervaren. Ze kan goed opruimen, het huis van mijn vader ziet er altijd schoon uit. Ze is ook heel belangstellend naar mij en mijn zussen. We zijn heel blij dat Zofia zich snel heeft ingewerkt en goed voor mijn vader heeft gezorgd.